avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Amenda Contraventionala
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Amenda Contraventionala

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu o informatie legata de amenda contraventionala care trebuie platita in cazul nedepunerii bilantului contabil al unui ONG ?

Care este valoarea acesteia.
ONG-ul in care am intrat , am inteles ca nu ar fi mai depus un bilant contabil din 1995.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: NimeAltu , utilizator 08:12, 18 Martie 2010
Valoarea amenzii contraventionale este dispusa de catre autoritatea competenta sa constate contraventia
Amenda este cuprinsa intre 400 lei si 5.000 lei
Salutare.
Ma aflu in aceeasi situatie si ieri am fost pe la ANAF (Administratia Finantelor Publice din orasul din care esti ) si mi s'a aspus ca amenda este de 1500 ron pentru fiecare an pentru care nu am depus bilantul. Dar cel mai bine este sa mergeti la "finante" sa cautati biroul de bilanturi si sa vorbiti cu persoana de acolo.
Sper ca v-am ajutat. O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunerea bilantului contabil Milotin Milotin As dori si eu sa stiu care sunt consecintele nedepunerii unui bilant contabil / cerere de inactivitate de catre un ONG-S. Caz concret: Organizatia mea nu ... (vezi toată discuția)
Penalitati pentru nedepunere la termen bilant ong andrad84 andrad84 Buna seara, Stiu ca data limita pentru depunerea bilantului pentru ONG-uri este 29.04 (conf. site-ului ANAF). M-ar ineteresa va rog daca se da amenda si cat ... (vezi toată discuția)
Ajutati ma cu dizolvarea unei firme danielcraciun danielcraciun buna ziua am o firma infiintata in anul 2002 de comert cu amanuntul in primele 2 luni am avut ceva activitate si am si depus la administratie hartiile ... (vezi toată discuția)