in situatia reorganizarii institutiei, personalul restructurat - functionar public devenit personal contractual, are dreptul sa beneficieze de o treapta superioara de salarizare
Nu se inteleg cum ati devenit personal contractual din functionar public..Au regimuri juridice diferite.Daca sunteti personal contractual vi se aplica legislatia muncii....orice marire de salariu se face prin act aditional, semnat de ambele parti, nu prin decizie...nu mai beneficiati de nici o facilitate de care beneficiaza functionarii publici..
unitatea reorganizata prin restructurata avea angajatii functionari publici, acolo eram treapta III de 2 ani. unitatea la care am fost preluata are angajatii personal contractual. consider ca ar fi trebuit sa mi se acorde acelasi salariu de baza lunar ca functionar treapta? III, sau II ? unde mai pui ca de la 01.01.2010 se aplica legea salarizarii unice, iar toate incadrarile s-au modificat.
Spor vechime
ana500
Am nevoie si eu de ceva raspunsuri la trei intrebari, pentru cine stie.
- Cand incepe sa se calculeze sporul de vechime daca eu lucrez cu jumatate de norma? ... (vezi toată discuția)