Am livrat marfa pe baza de contract catre aceea societate,am intocmit facturi,iar acum nu pot recupera banii.Mentionez ca in contract este stipulat faptul ca ,in cazul insolventei,raspunde administratorul cu bunuri personale.Firma fiind in reorganizare judiciara,cum pot contacta admin judiciar?Care ar fii calea de urmat pentru recuperarea sumei?
Angajati raspunderea patrimoniala a fidejusorului, adica va indreptati spre executarea averii administartorului, daca debitorul principal nu poate achita datoria.
Apelati insa la un consilier juridic ori avocat care sa va asiste in acest demers.
daca societatea este in reorganizare judiciara, de pe site-ul ministerului justitiei luati nr. de dosar, vedeti cine a fost numit ca si administrator judiciar si adresativa acestuia pentru rezolvarea problemei. poate mai usor ar fi sa va adresati Oficiului registrului comertului pentru a va comunica ei situatia juridica a firmei.
Ma intereseaza sa fac si eu un astfel de contract care sa fie si contract de vanzare-cumparare intre 2 srl si o fidejusiune.
Ce inseamna ca trebuie sa fie semnat de admin in nume propriu? daca la datele partilor in pun pe el ca si resprezebtant legal cu serie si cnp...iar la final il pun ca pe langa stampila, sa-si scrie numele personal + sa semneze e de ajuns? Sau cum sa-l fac sa semneze in nume propriu...poate asa cu semnatura + stampila va fi considerat semnatura ca si reprezentant legal al firmei.
Cel mai sigur ar fi sa il "prezentati" de 2 ori: o data ca administrator, deci reprezentant legal al societatii (detinand astfel calitatea de cumparator), iar a II-oara in nume propriu, cu toate datele de identitate, in calitate de garant.
La fel si la finalul contractului, la rubrica de semnaturi.