avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... am de incasat de 2 ani o suma de la o societate care a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

am de incasat de 2 ani o suma de la o societate care a intrat in procedura de reorganizare judiciara

Am livrat marfa pe baza de contract catre aceea societate,am intocmit facturi,iar acum nu pot recupera banii.Mentionez ca in contract este stipulat faptul ca ,in cazul insolventei,raspunde administratorul cu bunuri personale.Firma fiind in reorganizare judiciara,cum pot contacta admin judiciar?Care ar fii calea de urmat pentru recuperarea sumei?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 21:35, 22 Martie 2010
bge a scris:

Am livrat marfa pe baza de contract catre aceea societate,am intocmit facturi,iar acum nu pot recupera banii.Mentionez ca in contract este stipulat faptul ca ,in cazul insolventei,raspunde administratorul cu bunuri personale.Firma fiind in reorganizare judiciara,cum pot contacta admin judiciar?Care ar fii calea de urmat pentru recuperarea sumei?

De unde stiti ca societatea debitoare este in insolventa?Cred totusi ca sunteti in eroare, pentru ca la deschiderea procedurii de insolventa, administratorul judiciar ar fi trebui sa va trimita o notificare prin care va invita sa va inscrieti la masa credala cu debitul restant.Oricum, s-ar putea ca deja tabelul cu creditorii sa fi ramas definitiv consolidat, si cererea d-voastra va fi respinsa pentru tardivitate.Cautati totusi pe ECRIS la calculatoarele Tribunalului Judetean numele firmei, puteti afla multe: nr. dosar, termene, administrator judiciar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere reprezentanti legali in baza art 45 legea insolventei advsys advsys Buna ziua, Care este procedura pe care trebuie sa o urmam pt a cere raspunderea reprezentantilor legali pt prejudiciile suferite, conform art. 45 din legea ... (vezi toată discuția)
Insolventa la cererea debitorului razvan_craiova razvan_craiova Buna ziua, Se poate introduce cerre de insolventa de catre debitor? Avem o linie de credit pe firma, iar banca ne-a anuntat ca nu o mai putem prelungi si va ... (vezi toată discuția)
Administrator special in instanta Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti, in ce fel de procese poate sa reprezinte administratorul special debitoarea pentru care a fost deja numit administrator judiciar? (vezi toată discuția)