avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator-nume dupa casatorie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator-nume dupa casatorie

In urma casatoriei s-a schimbat numele, exista un alt buletin. Este suficient pentru un administrator a prezenta certificatul de casatorie si buletinul la Registrul Comertului pentru a se face modificarea sau mai este nevoie si de altceva?
Merci,
Delia
Cel mai recent răspuns: ailedav , utilizator 19:17, 17 Ianuarie 2007
cred ca sunt suficiente.
Eu zic că trebuie aduse şi poze de la nuntă...:)) (ca la interviurile pentru cetăţenie)

Acum serios vorbind...este suficient buletinul şi cerfticatul de căsătorie , şi nu uita nici actele de la firmă.
Merci de confirmare.
Sper sa fie suficient, maine merg pe la Reg Comertului si o sa ma conving.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa deschis inainte de casatorie si schimbarea numelui ContSters114803 ContSters114803 Am o intrebare : am deschis pfa-ul pe numele de fata si pe adresa parintilor ( la acel moment adresa mea din buletin) Acum am schimbat numele si adresa ... (vezi toată discuția)
Buletin - reinnoire / expirare inainte de cununia civila - informatii sorinslavic sorinslavic Buna ziua, As avea o cerere mai speciala. Intreb in numele viitoarei mele sotii. In Iulie avem nunta. In Aprilie ii expira buletinul (deja suntem in ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie (fara divorț). este posibil în românia pentru soțul cetățean străin? dan_daniel dan_daniel Sotia mea este cetatean strain (non-UE), suntem casatoriti de 9 ani de zile, iar pe certificatul de casatorie, la numele de familie dupa casatorie, este trecut ... (vezi toată discuția)