avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Liber profesionist. Trebuie sa ma inregistrez la ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Liber profesionist. Trebuie sa ma inregistrez la registrul comertului?

Buna ziua!
Trebuie sa ma inregistrez la registrul comertului sa devin liber-profesionist (web-designer)?
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2010
Istvan73, utilizator
Cel mai recent răspuns: carmolau , utilizator 21:22, 18 Martie 2010
Da, pentru a putea desfasura activitatea respectiva trebuie sa obtineti certificatul de inregistrare de la Registrul Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - sala de forta baubau12345 baubau12345 Ce trebuie facut pentru a devenii persoana fizica autorizata? (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6201 (fara studii de specialitate) fortune12 fortune12 Ziua buna! Urmeaza sa imi infiintez un PFA. Sunt freelancer in web design, altfel spus realizez pagini web, in special partea grafica. La prima vedere si la ... (vezi toată discuția)
Liber profesionist (freelancer) sau pfa/ii M4x1m_Bogdan M4x1m_Bogdan Buna ziua, Doresc sa stiu care din cele 2 optiuni este mai avantajoasa pentru mine, Liber profesionist sau PFA/II. Eu am cochetat de ceva vreme cu site-urile ... (vezi toată discuția)