avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... eliberare carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

eliberare carte de munca

As vrea sa stiu un model de cerere pentru trimiterea cartii de munca de la ITM Constanta la ITM Bucuresti. Mentionez ca eu sunt din Bucuresti, iar cartea de munca este in Constanta. Nu vreau sa merg in Ct dupa ea si am aflat ca exista posibilitatea sa o trimita prin posta de acolo. Nu stiu cum sa formulez cererea pentru a fi corect si a nu intampina probleme. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 18 Martie 2010
Nu exista model tip pentru astfel de cerere
Este de preferat ,anterior demararii demersurilor ,sa comportati discutie directa cu ITM Bucuresti,care va poate lamuri etapele de parcurs
Multumesc!
Mergeti in audienta la conducerea ITMB si explicati-le faptul ca nu aveti posibilitatea sa va deplasati la Cta si ca-i rugati sa se adreseze colegilor din Cta sa va trimita carnetul de munca pe adresa ITMB.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca valentinaaa valentinaaa Buna ziua! Am lucrat pana pe 15 decembrie 2009 la o firma care are punctul de lucru in Bucuresti, dar sediul social si toate actele in Techirghiol. Cartea mea ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca je_ramy je_ramy In perioada nov 2007-iul 2008 am lucrat la o societate cu contract de munca. Din iulie 2008 pana in iunie 2010 am lucrat la o alta societate unde am declarat ... (vezi toată discuția)
Adresa itm valentinaaa valentinaaa ce adresa are ITM sector 2? Vreau sa trimit o cerere prin posta. Multumesc! (vezi toată discuția)