avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare carte de munca

In perioada nov 2007-iul 2008 am lucrat la o societate cu contract de munca. Din iulie 2008 pana in iunie 2010 am lucrat la o alta societate unde am declarat la angajare ca nu detin carte de munca deoarece nu stiam ca mi-a fost intocmita. In luna februarie 2010 am primit de la primul angajator o scrisoare in care mi se spunea sa ma deplasez la sediul firmei in Buzau pentru a-mi ridica carnetul de munca, eu fiind din Constanta. Am solicitat telefonic acestora sa-mi trimita cartea de munca la punctul de lucru din Constanta, insa acestia au refuzat. Acum, pentru a intra in posesia cartii de munca ar trebui sa fac 2 drumuri la Buzau, unul pentru a face solicitare de scoatere a cartii de munca din arhiva, al doilea dupa 30 zile pentru a o ridica. Pot face cerere scrisa la ITM penrtu a intra in posesia cartii de munca?Si cum ar trebui sa procedez pentru a avea operata si perioada urmatoare in carte?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Septembrie 2010
je_ramy, utilizator
Cel mai recent răspuns: je_ramy , utilizator 16:24, 22 Septembrie 2010
Daca sunteti in immposibilitate a va deplasa personal,solicitati oficial la ITM Bucuresti preluarea carnetului de munca de la angajator si transmiterea la ITM Constanta
Ce treaba are ITM Bucuresti cu firma din Buzau ? ...
Mergeti la ITM Constanta si rugati sa ia legatura cu colegii de la ITM Buzau pentru a le transmite carnetul dvs de munca si de unde apoi il puteti ridica.
va multumesc pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea cartii de munca. RaduCapraru RaduCapraru Am lucrat timp de 5 ani la o societate la care am incheiat activitatea prin demisie de comun acord. Aest lucru se intampla in mai 2009. nici pana in ziua de ... (vezi toată discuția)
Carte de munca tracker tracker Am lucrat la o societate de transporturi internationale,pe 19.03 am demisionat,art 55 alin.b,de atunci si pina in prezent nu mi-am recuperat cartea de munca,la ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca ! coruta coruta Buna ziua. Am nevoie sa ma lamuriti intr-o problema.Am fost angajata a unei firme timp de 3 ani. In 05 noiembrie 2010 mi-a fost adus la cunostinta ca postul pe ... (vezi toată discuția)