In perioada nov 2007-iul 2008 am lucrat la o societate cu contract de munca. Din iulie 2008 pana in iunie 2010 am lucrat la o alta societate unde am declarat la angajare ca nu detin carte de munca deoarece nu stiam ca mi-a fost intocmita. In luna februarie 2010 am primit de la primul angajator o scrisoare in care mi se spunea sa ma deplasez la sediul firmei in Buzau pentru a-mi ridica carnetul de munca, eu fiind din Constanta. Am solicitat telefonic acestora sa-mi trimita cartea de munca la punctul de lucru din Constanta, insa acestia au refuzat. Acum, pentru a intra in posesia cartii de munca ar trebui sa fac 2 drumuri la Buzau, unul pentru a face solicitare de scoatere a cartii de munca din arhiva, al doilea dupa 30 zile pentru a o ridica. Pot face cerere scrisa la ITM penrtu a intra in posesia cartii de munca?Si cum ar trebui sa procedez pentru a avea operata si perioada urmatoare in carte?
Daca sunteti in immposibilitate a va deplasa personal,solicitati oficial la ITM Bucuresti preluarea carnetului de munca de la angajator si transmiterea la ITM Constanta
Ce treaba are ITM Bucuresti cu firma din Buzau ? ...
Mergeti la ITM Constanta si rugati sa ia legatura cu colegii de la ITM Buzau pentru a le transmite carnetul dvs de munca si de unde apoi il puteti ridica.
Carte de munca
tracker
Am lucrat la o societate de transporturi internationale,pe 19.03 am demisionat,art 55 alin.b,de atunci si pina in prezent nu mi-am recuperat cartea de munca,la ... (vezi toată discuția)