avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare filiala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare filiala

Buna ziua
va rog frumos sa ma lamuriti daca un srl cu sediul in Bucuresti poate sa deschida o filiala tot in Bucuresti , ce acte sunt necesare si cat ar costa taxele
va multunmesc
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 17:49, 21 Martie 2010
Legea 31/1990, art. 42:
" Art. 42. - Filialele sunt societăţi comerciale cu personalitate juridică şi se înfiinţează în una dintre formele de societate enumerate la art. 2 şi în condiţiile prevăzute pentru acea formă. Ele vor avea regimul juridic al formei de societate în care s-au constituit. "
Deci se poate constitui o filiala cf. lui 42
Buna ziua.
Taxele sunt percepute de catre ORC. Acolo veti intocmi actele si dansii va vor spune totalul taxelor.
Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare filiala ContSters134265 ContSters134265 O companie din subordinea Guvernului doreste sa-si infiinteze o filiala. Care sunt actele normative care reglementeaza aceasta activitate si pasii care ... (vezi toată discuția)
Infiintare filiala in romania eniculae eniculae Buna ziua, O societate spaniola doreste infiintarea une filiale in Romania. Ce documente sunt necesare si care este procentajul minim pe care trebuie sa il ... (vezi toată discuția)
Infiintare filiala scorus69 scorus69 Buna seara va rog frumos daca puteti sa-mi spune-ti ce acte sunt necesare la Registrul Comertului pentru infiintarea unei filiale in Romania in care membrii ... (vezi toată discuția)