avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - compensareintre pers. fizica - ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - compensareintre pers. fizica - primarie

Bună ziua.
Mă aflu în situaţia în care există două sentinţe civile diferite care au fost puse în executare silită la doi executori jud. diferiţi..
În prima s.c. este obligat pârâtul să-mi plătească o sumă cu titlu de drepturi salariale.
În cealaltă s.c. sunt obligat să-i plătesc eu cheltuieli de judecată, în suma mai mică decât urmează să obţin de la aceeaşi instituţie. (primărie)
Aş dori să aflu părerea dvs., dacă există posibilitatea compensării celor două sume şi în ce fel de modalitate prin acţiune la instanţa de judecată?
Mulţumesc petr. răsp.

Alte discuții în legătură

Compensarea cheltuielilor de judecata impieteaza executarea silita? dandanaua dandanaua Prin hotarare a fost obligata parata la plata catre mine a unor sume reprezentand drepturi salariale.Prin aceeasi hotarare s-au compensat cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Investire cu titlu executoriu a unei sentinte irevocabile coldman coldman In urma sentintei la recurs , declarate irevocabila, am de platit o sulta. Am banii si as dori sa aflu pasii care trebuie urmati pentru a achita sulta astfel ... (vezi toată discuția)
Recurs la vatamare corporala ramona74 ramona74 intr/un proces avand ca obiect vatamarea corporala, urmat in urma unui accident de circulatie, in care paratul are culpa totala, iar reclamantii (2) - partile ... (vezi toată discuția)