avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile pentru cultura de catina
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile pentru cultura de catina

vreau sa accesez fonduri nerambursabile si am o intrebare . daca am teren de 3000m si vreau sa infitez o cultura de catina pot primi aceste fonduri fara sa mai am nevoie si de alti bani (pot contribui numai cu terenul/?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 10:00, 20 Martie 2010
Nu este suficient terenul.Trebuie sa aveti un ""business plan"" prin care sa aratati in ce consta investitia , care este aportul pe care il aduceti dvs investitiei , cat reprezinta procentual contributia dvs la investitie , procedurile de cultivare , recoltare si recuperare a investitiei.
Exista firme specializate in intocmirea dosarelor pentru fonduri europene. Puteti apela la o astfel de firma care sa va intocmeasca dosarul in asa fel incat sa nu aveti surpriza neplacuta de a fi respins!
Succes!
=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru cultivarea catinei GYOGYO GYOGYO Buna seara.Am si eu o intrebare.Mama are un teren de 15 ari pe care am cultivat legume.A-si vrea sa cultivez catina pe acest teren.Cum pot sa ma inregistrez in ... (vezi toată discuția)
Detin 20 de ari de teren pot sa obtin fonduri europene in urmatorea situatie? inchiriez2012 inchiriez2012 mentionez ca detin 20 de ari care sunt langa un sat care este considerat cartier facand parte dintr-un oras si as dori sa stiu daca pot obtine fonduri europe ... (vezi toată discuția)