avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... SUSPENDARE ACTIVITATE ASOCIATIE
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

SUSPENDARE ACTIVITATE ASOCIATIE

O asociatie isi poate suspenda activitatea (pe o perioada de timp determinata), in acelasi fel in care se suspenda firmele? Daca da, in baza carei legi?
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: ecora , utilizator 22:35, 12 August 2010
Prin asimilare, se poate suspenda activitatea si unui ONG.
Multumesc foarte mult, suntem in curs de suspendare, adica adunarea generala a asociatiei s-a intalnit si a fost de acord cu acest pas.
Insa nu stiu exact cum sa mentionez asta in hotararea de adunare generala, daca nici statutul, si nici OG 26/2000 nu mentioneaza nimic despre suspendare. La ce articol/lege fac referire?
Multumesc din nou.
Ati reusit suspendarea asociatiei Dvs?

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu detalii privind pasii ce trebuie urmati.

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate asociatie Alicemadalina Alicemadalina Buna ziua, Imi puteti spune daca o asociatie sportiva isi poate suspenda activitatea , la fel ca o societate? Si daca da, care ar fi pasii de urmat. In ... (vezi toată discuția)
Modificari la statut dupa preluare ong asky590 asky590 Prin preluarea unei asociatii sportive infiintata in anul 2010 se poate schimba denumirea,obiectul de activitate .membri asociatiei,sediul dar vechimea sa se ... (vezi toată discuția)
Activitati multiple intr-un ong rdmt rdmt Buna ziua, Daca sunt membru fondator al unui ONG (protectia mediului), cu acordul celorlalti membri pot include in statut o noua activitate (donatii pentru ... (vezi toată discuția)