avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... oprire apa potabila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

oprire apa potabila

buna ziua
sunt locatar al unui bloc cu multe familii restantiere la plata utilitatilor, a apei potabile in speta. mentionez ca nu ma aflu printre cei rau platnici, dar furnizorul ne tot opreste apa din cauza neplatii. intrebarea mea este ce as putea face sa combat acest lucru, administratorul imobilului neluand prea mari masuri, convenindu-i de minune oprirea apei potabile.
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:03, 18 Martie 2010
Sesizati oficial problema presedintelui asociatiei de proprietari
Parcurgeti sectiunea asociatii de proprietari,unde puteti analiza opiniile exprimate in situatii similare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la asociatie, oprire apa rece Doina0505 Doina0505 Buna ziua.Am datorii la asociatie in valoare de 4000 lei restante si penalizari 7300 lei(o suma f mare,zic eu).Recent am fost data in judecata pt suma de ... (vezi toată discuția)
Vor sa opreasca apa rece Alexandru2 Alexandru2 Am si eu o intrebare presedintele si vice presedintele blocului impreuna cu administratorul vor sa opreasac furnizarea apei potabile prin ne plata ... (vezi toată discuția)
Apa canal valentina-iosub valentina-iosub Buna ziua, as dori si eu o idee de solutionare a unei probeleme foarte grave. Suntem un grup de locatari de la asociatia 269 din galati care se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)