avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bilet la ordin pe care este trecut IBAN gresit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bilet la ordin pe care este trecut IBAN gresit

Am primit de la o firma cu care colaborez de trei ani doua bilete la ordin pe care trecuse IBAN-ul gresit. Acestea au fost refuzate de banca si administratorul mi-a promis ca rezolva favorabil aceasta problema. Vazand ca timpul trece am insistat cu telefoanele dar acesta a devenit violent verbal. Doresc un sfat referitor la pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a-mi recupera banii deoarece nu vad decat rea intentie.#-o
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 17:27, 18 Martie 2010
De ce nu va adresati instantei de judecata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema salariu virat gresit care nu "poate" fi recuperat ares_geo ares_geo buna ziua, voi incerca sa descriu cat mai detaliat si amanuntit problema mea. anul trecut mi-am schimbat locul de munca si am facut lichidarea de la ... (vezi toată discuția)
Completarea unui bilet la ordin avalizat de administrator louisa louisa Buna ziua As dori sa stiu cum se procedeaza cu un bilet la ordin ce l-am primit drept garantie de la administratorul unei societati de la care am primit refuz ... (vezi toată discuția)
Executare silita a unui bilet la ordin refuzat pentru ca semnatura nu corespunde cu specimenul Livia25 Livia25 Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Pot formula o cerere de executare silita intemeiata pe un bilet la ordin refuzat ... (vezi toată discuția)