Sunt angajata in cadrul unei societati comerciale, pe functia de economist, azi am primit spre semnare un act aditional de micsorare a salariului si de schimbare a functiei din economist in contabil.(salariu actual pe cartea de munca este in jur de 1700 si ceva iar in mana iau 13 mil, si se vrea micsorarea la sal de 720 ron pe cartea de munca, mentionandu-mi -se ca voi lua tot 13 mil doar ca in cartea de munca va fi 720 ron). Se impune tuturor angajatilor sa semneze acest act, practic mie nimeni nu imi garanteaza ca semnand acest act de micsorare a sal, voi luat tot 13 mil in mana, practic diferenta este munca la negru.Eu am diploma de economist si master in finante. Ce pot face in aceasta situatie, ma poate obliga cumva sa semnez acest act?ce ar trebui sa fac, sau ce se intampla in situatia in care nu il semnez.
Multumesc anticipat
Nu va poate obliga. Poate desfiinta postul si sa va concedieze. O interventie a ITM cu privire la practica angajatorului ar fi indicata. Nu trebuie sa uitati ca salariul oficial este acela la care veti primi drepturile de asigurari sanate, pensie si somaj. In final aveti de pierdut pe cand angajatorul.... se descurca #-o