Buna ziua.Sunt Silvia si am revenit.Sunt extrem de furioasa si contrariata de ce se poate intimpla in justitia noastra.:((Azi am avut termen la jud.BUF.(sunt in proces de granituire cu un vecin) cum spuneam si in mesajele trecute,"CINE ARE DREPTATE SI CINE CISTIGA?",
din toate actele mele si ale lui PLUS EXPERTIZA reese ca toate laturile terenului meu sunt mai MICI ale lui mai MARI si cu toate astea expertul topo scrie ca EU sunt peste el si nu invers.Nedreptatea este ca dna.j.astazi nu a vrut sa auda de nici o noua expertiza,contestare,de nimic...si a ramas in pronuntare.VERDICTUL SE SUBINTELEGE:(( Acum asteptam fringhia,ca sapunul il avem.Nu stiu ce sa mai fac.Dumneavoastra ce ma sfatuiti??
Multumesc pentru raspunsuri.Nu am nici cea mai mica indoiala ca rezolutia va fi NEGATIVA."Normal" in aceste vremuri :hammer:cind:ban:.Sper totusi sa am puterea de a merge mai departe.Oare la apel nu" MOR CU DREPTATEA IN MINA?"
Pentru a afla mai multe detalii despre solutie nu este necesar sa asteptati redactarea si comunicarea hotararii (care va dura), cereti avocatului angajat sa afle ce s-a consemnat in minuta, el stie despre ce este vorba si ce trebuie sa faca.
Expert=judecata
silvia p
Buna seara.Intrebarea mea este urmatoarea:pot da in judecata(desi nu-mi doresc acest lucru,ar fi o ultima solutie)un expert topo(judiciar)?.Am motive ... (vezi toată discuția)