Buna ziua.Sunt Silvia si am revenit.Sunt extrem de furioasa si contrariata de ce se poate intimpla in justitia noastra.:((Azi am avut termen la jud.BUF.(sunt in proces de granituire cu un vecin) cum spuneam si in mesajele trecute,"CINE ARE DREPTATE SI CINE CISTIGA?",
din toate actele mele si ale lui PLUS EXPERTIZA reese ca toate laturile terenului meu sunt mai MICI ale lui mai MARI si cu toate astea expertul topo scrie ca EU sunt peste el si nu invers.Nedreptatea este ca dna.j.astazi nu a vrut sa auda de nici o noua expertiza,contestare,de nimic...si a ramas in pronuntare.VERDICTUL SE SUBINTELEGE:(( Acum asteptam fringhia,ca sapunul il avem.Nu stiu ce sa mai fac.Dumneavoastra ce ma sfatuiti??
Buna seara Dna.avocat si multumesc pentru raspuns.Da am facut obiectiuni la expertiza in timpul procesului.A ramas in pronuntare.Sper inca odata in corectitudinea justitiei.
Expert=judecata
silvia p
Buna seara.Intrebarea mea este urmatoarea:pot da in judecata(desi nu-mi doresc acest lucru,ar fi o ultima solutie)un expert topo(judiciar)?.Am motive ... (vezi toată discuția)