avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

Tatal meu a semnat in 1995 un Titlu de proprietate pe un teren arabil extravilan de 1300 mp.. acasa a vazut ca suprafata corespundea cu actul lui de vinzare cumparare ramas de la Bunicu dar nu si vecinii... mai exact in locul unui teren gradina de zarzavat de cca 40 x 30, primaria ii da un loc de 4 x 320 ceea ce este mai degraba un drum de acces.
A folosit toate caile de atac in tribunal dar Primaria a cistigat de fiecare data acum a primit hotarirea definitiva si irevocabila, are vreo sansa sa cistige la CEDO??
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 23:04, 18 Martie 2010
merita sa incercati,depinde ce scrie si in hot,vb.cu avocatul dvs si sa va ajute.Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare-cumparare din anul 1954 gasit din greseala in anul 2013 in podul unei case vechi ContSters290057 ContSters290057 Mai zilele trecute am fost la tara. In podul casei am descoperit o cutie in care am gasit un ACT DE VANZARE-CUMPARARE pentru un teren intravilan situat intr-o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am cumparat un teren intravilan in 1995. acum am facut ... yazac yazac Buna ziua.Am cumparat un teren intravilan in 1995. Acum am facut carte funciara pentru a-l vinde si stupoare! Terenului meu i s-a dat statut de extravilan ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren . incadrare din ''agricol'' in ''curti constructii'' ralucabun ralucabun Buna ziua, Ca o continuare a intrebarii pusa de mine in urma cu cateva zile - daca se poate vinde un teren sub grila notariala?- revin astazi cu o alta ... (vezi toată discuția)