avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

Tatal meu a semnat in 1995 un Titlu de proprietate pe un teren arabil extravilan de 1300 mp.. acasa a vazut ca suprafata corespundea cu actul lui de vinzare cumparare ramas de la Bunicu dar nu si vecinii... mai exact in locul unui teren gradina de zarzavat de cca 40 x 30, primaria ii da un loc de 4 x 320 ceea ce este mai degraba un drum de acces.
A folosit toate caile de atac in tribunal dar Primaria a cistigat de fiecare data acum a primit hotarirea definitiva si irevocabila, are vreo sansa sa cistige la CEDO??
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 23:04, 18 Martie 2010
merita sa incercati,depinde ce scrie si in hot,vb.cu avocatul dvs si sa va ajute.Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare-cumparare din anul 1954 gasit din greseala in anul 2013 in podul unei case vechi ContSters290057 ContSters290057 Mai zilele trecute am fost la tara. In podul casei am descoperit o cutie in care am gasit un ACT DE VANZARE-CUMPARARE pentru un teren intravilan situat intr-o ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren . incadrare din ''agricol'' in ''curti constructii'' ralucabun ralucabun Buna ziua, Ca o continuare a intrebarii pusa de mine in urma cu cateva zile - daca se poate vinde un teren sub grila notariala?- revin astazi cu o alta ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea 18/91 stregicu stregicu Buna ziua Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)