avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vaduva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vaduva

numele meu este ioana si as dori sa intreb domnii si doamnele avocati daca sotul meu a avut testament de la tacsu si noi nu am avut copii la succesiune vin si fratii lui? daca da care ar fi cotele intre mine si ei?ce se intampla cu terenul agricol pe care l-a primit sotulmeu de la parinti lui zestre?se imparte la fratii lui sau imi ramane mie tot?
Cel mai recent răspuns: silvia p , utilizator 19:49, 18 Martie 2010
Chiar daca a avut testament fratii lui vor veni la mostenire.
Mergeti la un avocat care sa vada toate incrisurile.

avocat Claudiu Lascoschi
Buna seara Ioana.Am o prietena cu o situatie similara cu a ta.Tie iti revine o mare parte din ce aveti (bunuri in timpul casatoriei).TREBUIE deschisa succesiunea.UN AVOCAT te sfatuieste cel mai bine.Fiecare speta are caracteristicile ei.,deci UN AVOCAT. Succes,Silvia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral moxinel moxinel Domnilor avocati si doamnelor avocate Mi s-a dat de catre parinti un hectar de pamant zestre. In acelasi an s-a facut C.A.P. si pamantul m-i s-a luat fara sa ... (vezi toată discuția)
Donatie ContSters91464 ContSters91464 Buna ziua. Am o nelamurire in legatura cu un teren agricol primit prin donatie de catre bunica mea, in urma cu aprox.50 de ani. Dupa decesul acesteia(acum 3 ... (vezi toată discuția)
Succesiune fortata Adema2010 Adema2010 Buna seara. Am si eu o problema cu fratele meu. Acum 1 luna a murit tatal nostru, mama murind in urma cu 14 ani. Eu am plecat din casa parintilor de cativa ... (vezi toată discuția)