avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... casatorie
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

casatorie

salut. am o nelamurire mare ,vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu spaniol,si vrem sa ne stabilim in uk. este vreo posibilitate sa ma pot integra in regimul uk , adica:cel mai iportant daca pot s a muncesc in uk
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:44, 18 Martie 2010
Acesta fiind un site care se ocupa in general de legislatia romaneasca,cred ca aceste amanunte le puteti afla fie de la Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii,fie de pe site-ul acesteia,deoarece acestea sunt probleme specifice ale legislatiei britanice
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie mixta liza-narcisa liza-narcisa vreau sa ma casatoresc cu un cetatean britanic.nu stiu ce formulare trebuie sa trimit la home office dupa casatorie.ca doar un certificat de casatorie nu imi ... (vezi toată discuția)
Preaviz intrerupere munca cand ai pana in 30 zile lucrate Gabitaaa Gabitaaa Buna ziua, in cazul in care ai lucrat pana in 30 zile cat este per de preaviz din partea angajatului in cazul in care acesta vrea sa renunte? Multumesc (vezi toată discuția)
Pensie de urmas-cetatean englez sanducatanas sanducatanas O femeie a trait impreuna timp de 12 ani cu un cetatean din Marea Britanie.Convetuirea a fost in Romania.Cetateanul englez era pensionar.A decedat in acest ... (vezi toată discuția)