avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire intre 2 frati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire intre 2 frati

Eu si fratele meu suntem mostenitorii apartamentului parintilor mei. Eu vreau sa pastrez apartamentul si sa ii dau fratelui meu contravaloarea acestuia la pretul pietei iar acesta nu este de acord, sustinand ca vrea sa astepte cresterea preturilor. Eu vreau sa cumpar acest apartament acum intraucat nu am unde sa stau. cum ar trebui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:11, 18 Martie 2010
Trebuie sa va angajati avocat pentru a deschide proces.
Fara proces nu puteti decat sa sperati ca odata si odata va veti intelege.
Daca vede citatia de la instanta poate ca va intelegeti cu fratele dvs.Eu am avut astfel de situatii care s-au rezolvat fara interventia instantei de judecata.

avocat Claudiu Lascoschi
Solicitati instantei iesirea din indiviziune, dvs. sa ramaneti cu apartamentul si sa platiti o sulta fratelui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj intre fratii mostenitori. Phantom.haxor Phantom.haxor Buna ziua am si eu o problema delicata. In urma decesului mamei noastre eu si fratele meu am mostenit un apartament,fiecare avand 50% cota parte.Acum noi ... (vezi toată discuția)
Parte mostenire nitoiuandrei11 nitoiuandrei11 pot vinde partea mea de moștenire,daca nu sa făcut succesiunea,suntem 2 frați ambii părinți sunt morti,ma intereseaza daca se poate vinde fără a face ... (vezi toată discuția)
Iesire din coproprietate andra1299 andra1299 Buna ziua,dupa moartea mamei eu si sora am mostenit un apartament .Eu vreau sa cumpar partea sorei mele dar ea nu vrea sa-l vanda .In acest caz vreau sa cer ... (vezi toată discuția)