avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu se respecta hotararile judecatoresti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu se respecta hotararile judecatoresti

Sunt profesoara de meserie . Am dat primaria in judecata pe motiv ca aceasta nu ne-a decontat cheltuielile de transport , acestea fiind drepturile noastre prin lege - nu ???????? Am castigat procesul , ba chiar am facut si definitiva hotararea si am depus-o la primarie de mai bine de o luna . Dar - nimic , pe nimeni nu intereseaza nimic . Ce-i de facut ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:06, 18 Martie 2010
Cautati un executor judecatoresc!
Da , dar atunci ce rost mai au aceste hotarari definitive ?
Si executorul cine-l plateste?
Va multumesc.
Contactati executor judecatoresc ,care urmeaza sa demareze procedura legala de executare
Costurile aferent executor ,initial achitate de dvs ,vor fi recuperate de la debitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

executorul judecatoresc OlDumitra OlDumitra Intrebare legata de executorul judecatoresc : Unde se poate face o Intampinare impotriva unui executor judecatoresc dintr-un proces civil pe care-l doreste ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva prin care mi se cuvin niste bani! catalinm75 catalinm75 Buna ziua! Iata care este cazul, foarte pe scurt. Eu am platit unui partener de-al meu niste bani ca sa imi presteze un anumit serviciu. Acel partener nu a ... (vezi toată discuția)
Am castigat procesul. ce urmeaza? dand dand Am castigat un proces referitor la o mostenire. Am de primit sulte cheltuieli de judecatasi o jumatate de casa. Cum trebuie sa procedez? (vezi toată discuția)