Buna,
Am o pb. pe data de 20.03.08 am semnat un ctr. de achizitie a unor bunuri cu plata in avans. Unele bunuri au fost livrate iar altele au fost defecte. In ctr. am prevazut schimbarea acestora in cazul defectiunilor din fabricatie, penalitati de intarziere.
Am primit alte bunuri vechi care sa le suplineasca lipsa pana la remediere, dar remedierea nu a putut fi facuta nici dupa 2 ani.
Am tot trimis somatii, dar ce mai fac dupa asta? Ce sanse am?
Ati gresit de la bun inceput ca v-ati complacut in situatia acceptarii unor bunuri vechi pe care cred ca le-ati si folosit. Actiunea in instanta sau rezolutiunuea contractului trebuia sa o faceti actunci.
Pentru mai multe detalii consultati un avocat care studiind actel poate sa fie mai aproape de lamuririle pe care le doriti de la noi pe aceasta cale.
Daca ati semnat contractul in calitate de cumparator/persoana fizica, va puteti adresa Protectie consumatorului dupa care, in conditiile in care nici dupa controlul la care vor fi supusi, situatia aparuta nu se remediaza, va adresati instantei de judecata.
Daca ati semnat contractul in calitate de cumparator/persoana juridica, va adresati de la inceput instantei de judecata.