avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot plati retroactiv pentru vechime in munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot plati retroactiv pentru vechime in munca?

Buna ma numesc Monika .. as avea si eu o intrebare..oare pot plati din urma la certea de munca..? as vrea sa stiu ..Multumesc mult..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:36, 3 Noiembrie 2010

Alta era intrebarea !

Nu ma intereseaza peste 30 de ani sa primesc pensie, 65 de ani nu mai prindem multi, vroiam sa stiu, daca acesti 5 ani ii pot folosi ca si vechime acum, pentru a avea parte de alta grila la calculul salariului
Nu ii puteti folosi, acesti ani se vor lua in calcul numai la pensie.
Daca ati avut c.i.m. si nu s-au achitat contributiile la stat , atunci da acei ani intra la calculul vechimii in munca daca veti plati aceste contributii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut tuturor.nu locuiesc in romania.am auzit din unele surse ... cochintu cochintu salut tuturor.nu locuiesc in romania.am auzit din unele surse ca este posibil sa va intra o lege in vigoare pentru cumpararea vechimii la pensie in romania.am ... (vezi toată discuția)
Asigurare retroactiva in sistemul public de pensii si de sanatate maitrey255 maitrey255 Buna ziua As dori, daca se poate, sa ma informati cu privire la urmatoarea problema. O persoana neasigurata in sistemul public de pensii si de sanatate de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta la ordonanta 58/2010 Popu Popu Textul aici http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3927/7140410/3/oug-oug58.pdf Care / ce intelegeti din chestia asta? Veniturile profesionale sunt ... (vezi toată discuția)