avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită societate de recuperari creante
Discuție deschisă în Executare silită

societate de recuperari creante

vreau si eu un raspuns urgent. va rog... in 2005 parca am girat p cineva.
pers respectiva nu a platit si mi-au trimis mie astia de la eos un plic cu o datorie de 46 mil. dc nu in 5 zile vin cu executare silita. ce sa fac?
eu m-am maritat si mi-am schimbat numele si adresa.acolo stau parintii si eu nu am nici un bun p numele meu(nume vechi).ce imi pot face? va rog un raspuns. sunt foarte speriata
:sorry:
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 09:36, 19 Martie 2010
Stati calma! Nu va pot face absolut nimic daca nu aveti bunuri pe numele dvs! Este doar o metoda de intimidare a persoanelor mai sensibile! Ei spera ca va vor speria intr-atat incat sa va determine sa efectuati acea plata!B-)
executare silita la ce?din moment ce nu ati girat cu apartamentul care din cite am inteles nu este proprietatea d-voastra...pai e la mintea cocosului ca nu are sa va ia ceva de care nu dispuneti...apropo nu mai stiti nuimic de cel care a facut imprumutul?
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu utilizati denumiri de unitati/recuperatori,aveti facilitatea Editeaza care va permite modificare.completarea textului
2-Daca dvs nu ca si girant ,nu detinetii in evidenta fiscala bunuri,recuperatorul ,dupa parcurgerea procedurii de executare silita,va constatate imposibilitatea executarii si va comunica creditorului
daca ati girat in 2005, si s-au trezit ca au sume de recuperat in 2010, datoria e prescrisa.
(in caz de o eventuala executare silita, conteaza sa nu aveti bunuri nici pe numele actual..)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu bancile byanca19 byanca19 Buna ziua sper sa ma ajute cineva si pe mine cu un raspuns.fratele meu a luat mai multe credite de nevoi personale dar nu a mai platit ratele de aproape 1 an ... (vezi toată discuția)
Amenintari din partea unei societati de..recuperari creante gaugen gaugen anul trecut am contactat un credit de nevoi personale in val de 7000lei de la CEC....din decembrie nu am mai putut sa platesc avand mari probleme ... (vezi toată discuția)
Va rog, urgent, executare silita asupra rudelor de gradul 1??? crina011979 crina011979 Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema: In martie 2008 am contractat un credit de la o banca, am platit ratele la zi, nu am avut intarzieri, pana in ... (vezi toată discuția)