avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din Hipermarket Metro
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din Hipermarket Metro

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2010
ContSters136376, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters136376 , utilizator 11:10, 19 Martie 2010
Din moment ce asupra dvs. nu s-a găsit rujul nu văd dece ar trebui să vă faceți probleme.Aveți în vedere că în temeiul art.70 alin. 2 C.proc.pen. organul de cercetare penală trebuia să vă pună în vedere că aveți dreptul de a nu face nicio declarație și să vă atragă atenția că ceea ce declarați poate fi folosit împotriva dvs.În cel mai rău caz dosarul poate ajunge la parchet cu propunerim de scoatere de sub urmărirea penală deoarece prejudiciul este mic și recuperat,dar vi se va aplica probabil o sancțiune cu amendă administrativă.
1-Rugam respectati regulamentul forumului,nu utilizati denumiri dfe societati,marci,
pe forum se discuta strict situatii.
Aplicati facilitatea Editeaza care va permite mofificarea sau completarea textului
2-Situatie jenanta,care probabil fiind prima,eventual datorita lipsei antecedentelor ,
datorita prejudiciului scazut,solutia va fi NUP
Invatatura de minte pe viitor
Multumesc mult pentru raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2010
ContSters136376, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt, prima abatere, prejudiciu recuperat ContSters451644 ContSters451644 Furt la prima abatere.Am sustras cosmetice in valoare de 712 lei din Auchan. Mi-au mai pus in spate 70 lei un ruj care era al meu dar nu am avut cu sa dovedesc ... (vezi toată discuția)
Dobanda la firmele de recuperare apop77 apop77 am avut un credit la X banca din 2005,de 14 400 lei,facut pentru altcineva,dar pe numele meu,respectiva nu a platit decat vreo 8 rate,in 2008,am primit acasa ... (vezi toată discuția)
Furt calificat Irina029 Irina029 Buna ziua.Am si eu o intrebare.In urma cu cateva zile o prietena a trecut pe la un magazin din Bucuresti pentru a schimba 2 per de incaltaminte.Magazinul din ... (vezi toată discuția)