avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită va rog un raspuns concret !!!
Discuție deschisă în Executare silită

va rog un raspuns concret !!!

se poate executa silit apartamentul pentru credite de consum nerambursabile stiind faptul ca apartamentul respectiv nu este proprietate personala ci este proprietatea parintilor , ei fiind decedati , si nu s-a efectuat taxa de succesiune existand mai multi mostenitori , dar debitorul are domiciliul stabil in accea locatie . mentionez faptul ca aceste credite nu au fost girate cu nimic .

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 17:19, 25 Martie 2010
Buna ziua !
Pentru ca doriti un raspuns concret, va pot spune ca este aproape imposibil de executat un imobil in aceste conditii.
Oricum teoretic explicatia ar fi , pe langa lipsita de sens pentru dumneavoastra, foarte lunga si anevoios de urmarit.
Ultima modificare: Vineri, 19 Martie 2010
Marius Zaharia, Avocat
redialboss a scris:

se poate executa silit apartamentul pentru credite de consum nerambursabile stiind faptul ca apartamentul respectiv nu este proprietate personala ci este proprietatea parintilor , ei fiind decedati , si nu s-a efectuat taxa de succesiune existand mai multi mostenitori , dar debitorul are domiciliul stabil in accea locatie . mentionez faptul ca aceste credite nu au fost girate cu nimic .

multumesc anticipat

Aspectul mentionat ,ca nu s-a efectuat taxa de succesiune,nu constituie impediment pentru ca recuperatorul sa desfasoare procedura legala de recuperare ,inclusiv prin executare silita
Oricum un astfel de imobil ,este dificil de executat
Ultima modificare: Vineri, 19 Martie 2010
ynocentta, utilizator
deci sa inteleg faptul ca nu se poate executa aceast imobil si nici bunurile interioare si ca nu au de ce sa i-si faca griji ceilalti mostenitori ?

multumesc anticipat .
N- am spus ca este imposibil, pentru ca strict teoretic exista proceduri , dar sunrt foarte dificile . Este insa putin probabil sa se realizeze o astfel de executare. Depinde mult si de actiunile dumneavoastra in continuare si de cuantumul creditelor, etc.
creditorii nu va pot obliga sa acceptati o mostenire, ca sa aibe ei ce executa

Alte discuții în legătură

Succesiune dislexic dislexic Mama a 3 frati a decedat in data de 01.10.2005, lasand mostenire o casa cu gradina - 700mp. La 01.03.2007 au fost platite impozitul, lumina etc doar de catre ... (vezi toată discuția)
Ocupare abuziva a unei lociunte, fara a fi dezbatuta succesiunea anaflavi anaflavi As vrea sa stiu ce se poate face in situatia in care fara a fi dezbatuta succesiunea, unul dintre mostenitori ocupa deja toata locuinta ramasa de la parinti, ... (vezi toată discuția)
Exista un termen legal al acceptarii mostenirii? auraneg auraneg buna...imi puteti spune daca este un termen legal al acceptarii mostenirii ..in cazul meu a trecut un an de la moartea tatalui....sunt eu,fratele si ... (vezi toată discuția)