avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul medical si de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul medical si de odihna

Un angajat care s-a angajat in mai si a plecat in decembrie acelasi an, care pentru un an lucrat ar fi avut dreptul la 24 zile CO, conf. contract de munca, dar in perioada lucrata a avut 55 zile concediu medical, la cate zile de CO mai are dreptul?, tinand cont ca din 171 zile lucratoare (mai - dec), 55 zile au fost CM.
Zilele de concediu medical diminueaza nr. zilelor de CO cuvenite ?
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 09:26, 19 Martie 2010
Zilele de CO se acorda proportional cu timpul efectiv lucrat (art. 140 (2) Codul muncii).
Ca urmare, salariatul va avea dreptul la mai putine zile de CO.
din calculele mele reiese ca are dreptul la 9 zile de CO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna iban iban cum se procedeaza pentru calculul zilelor de concediu de odihna anual, atunci cand un salariat a avut mai mult de 30 de zile concediu medical pentru anul in ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna neefectuat se plateste? gizeh_65 gizeh_65 Vin cu o intrebare si eu...am fost angajata la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata din data 4 septembrie 2007 pina la dat 15 august 2008 ... (vezi toată discuția)
Plata concediu odihna argava argava CRACIUN FERICIT!!!! Daca anul acesta am fost in concediu medical din februarie si pana in decembrie fara sa-mi efectuez concediul de odihna firma este ... (vezi toată discuția)