avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit (PFA desfiintata)
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit (PFA desfiintata)

Buna ziua
Numele meu este Renciu Marius din Brasov,in data de 24/06/2009 am deschis un PFA cu acelasi nume,obiectul principal de activitate a fost PRELUCRAREA DATELOR IN DOMENIUL PC.Data inceperii activitatii a fost in 01/10/2009,data incetarii activitatii a fost15/12/2009 cand am radiat firma la Registrul Comertului Brasov.
In toata aceasta perioada nu am avut nici un profit la PFA.La data de 1-x-2009 am estimat un venit net de 500Ron.la ora actuala (10/03/2010)am primit o instiintare de poprire de la Ministerul Finantelor Publice pe suma de 80 Ron.
Ce trebuie sa fac,deoarece eu am radiat PFA-ul in Decembrie anul trecut si nu am avut absolut nici un venit de pe urma acestui PFA.
Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 19 Martie 2010
Renciu Marius, utilizator
Cel mai recent răspuns: Renciu Marius , utilizator 14:52, 22 Martie 2010
In momentul radierii PFA-ului la Registrul Comertului trebuia sa anuntati si organul fiscal desprea cest lucru. Ce aveti de facut este sa va prezentati la organul fiscal cu dovada radierii PFA-ului.
Buna Ziua
Am facut acest lucru ,m-am prezentat la Finante cu dovada radierii PFA-ului si a fost inregistrata apoi am fost si la CASS si am depus acelea-si acte,in Ianuarie anul curent dupa care mi-au dat sa completez declaratia 200 pe anul care a trecut privind veniturile realizate ,care au fost inexistente
Ca la 10 Martie sa-mi vina citatie de poprire pe cardurile bancare din cauza faptului ca a-s avea datorie da Finante in valoare de 80 ron?
Este normal acest lucru? Ce sa cred ca nu si-au actualizat siituatiile ce-i de la Finante sau nu a terminat de mestecat platforma?
Multumesc pentru raspunsul la intrebarea postata anterior
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
Renciu Marius, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot avea si pfa si intreprindere individuala ? ghinetgeorge ghinetgeorge Am dechis in 2007 la Registrul Comertului Bacau un PFA pe care nu am avut nici o activitate, nici o declaratie de venit anuala, absolut nimic. In 2009 am ... (vezi toată discuția)
Desfiintare af CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Spuneti-mi si mie va rog ce demersuri trebuiesc facute pentru desfiintarea unui AF?? Pe ce site gasesc disponibila informatia privitoare la documentatia ce ... (vezi toată discuția)
Datorii restante stancualexandru stancualexandru Buna seara. Suntem disperati, atat eu cat si sotia mea. Intrucat nu ne permitem sa apelam la sfatul unui avocat, din lipsa de bani, sper ca cineva pe acest ... (vezi toată discuția)