avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu fara plata somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu fara plata somaj

Buna
Lucrez de 3 ani la acelasi angajator cu carte de munca. Incepand cu luna iulie 2009 am fost trecut in concediu fara plata pana acum. As vrea sa stiu daca angajatorul imi incheie contractul de munca acum mai pot beneficia de somaj? El mi-a spus ca daca vreau neaparat somaj trebuie sa imi mai activeze o luna cartea de munca si apoi imi pot face cerere de somaj?
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 13:06, 19 Martie 2010
Daca vadesface contractul de munca prin desfiintarea postului si aveti stagiu de cotizare de 12 luni in ultimele 24 (cu norma intreaga, de 8 ore, sau mai multe luni cu norma fractionata de lucru), puteti beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare in munca la acelasi patron stancu  georgeta stancu georgeta Buna ziua!Am si eu o intrebare , va rog: Am fost angajata la o firma incepand cu anul 2004.In anul 2009 , in aprilie am fost trecuta ... (vezi toată discuția)
Somaj/zile nelucratoare/4 ore Alexandrazim Alexandrazim Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie.Am fost angajata de 10 ani la o firma cu norma intreaga 8/zi.Contractul de munca s-a incheiat intr-o zi de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj ybor ybor buna!!am o problema acum o luna mi s-a aprobat concediu de odihna pt perioada 16.07 2012-27.07.2012 ca sa fiu instiintata ca am fost in preaviz fara ca eu sa ... (vezi toată discuția)