avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Am nascut in 6 decembrie 2007 un baietel si am beneficiat de indemnizatie crestere copil doi ani . In 05.decembrie 2009 am reinceput serviciul pana in 29.01.2010 cand am fost data in somaj. Dosarul l-am depus la somaj in 16.03.2010 deoarece am primit tarziu cartea de munca. Sunt insarcinata in doua luni si as dori sa stiu daca beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului avand in vedere ca am intarziat cu depunerea dosarului la somaj.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 17:59, 19 Martie 2010
Nu cred ca beneficiati de indemnizatia de crestere copil pentru ca nu ati realizat venituri in cele 12 luni anterioare nasterii copilului , aveti acea pauza de la desfacerea contractului pana la intrarea in somaj .
Care este data exacta a desfacerii contractului individual de munca?
Daca aveti intrerupere mai mare de o fractiune de cel mult jumatate din zilele lucratoare ale unei luni, nu beneficiati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ela_sirbu23 ela_sirbu23 buna ziua sunt insarcinata in 30 de saptamani si deoarece nu mi se da prenatalul decat la 31 de saptamani rezulta o intrerupere de 7 zile in contractul de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cristi_o cristi_o Buna ziua, am si eu o intrebare: am o vechime in munca de 4 ani insa in perioada iunie-iulie 2010 am avut o intrerupere in cartea de munca de 15 zile. acum ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie crynaku crynaku sotia este insarcinata in 2 luni,eu am lucrat patru ani consecutiv pana in data de 16 noiembrie 2012,dupa care mi-sa desfacut contractul de munca cu acordul ... (vezi toată discuția)