Cum se concepe o contestatie? Urmeaza regulile unei cereri obisnuite de chemare in judecata, prevazute in codul de procedura civila, sau exista o alta legislatie care sa reglementeze continutul unei contestatii ( si care ar fi aceasta legislatie ) ?
ce fel de contestatie este? la executare impotriva proces verbal? Daca este impotriva proces verbal de contraventie in subsolul procesului aveti sa gasiti ca se face in termen de 15 zile si actul normativ adica OG nr 2/2001,in care se prevad caile de atac
Ce treaba are exercitarea cailor de atc cu continutul unei contestatii (subiectul topicului) ? ...:-/
Daca legea nu are dispoziţii speciale cu privire la conţinutul cererii de contestaţie, se vor aplica, prin asemănare, prevederile art.82 şi art.112 C.proc.civ. referitoare la continutul unei cereri de chemare in judecata.
Astfel, o cerere de contestaţie trebuie să cuprindă următoarele menţiuni :
a) numele, domiciliul sau reşedinţa părţilor, ori, pentru persoanele juridice, denumirea şi sediul lor, precum şi, după caz, numărul de înmatriculare în registrul comerţului, codul unic de înregistrare sau, după caz, codul de identificare fiscală şi codul bancar.
b) indicarea hotărârii care se atacă.
c) motivele în fapt şi în drept pentru care se formulează contestaţia în anulare şi dezvoltarea acestora.
d) probele pe care se întemeiază cererea.
e) semnătura părţii sau a reprezentantului său.
Carnet suspendat
qeruta
buna ziua
ieseam de pe un drum fara prioritate am dat voie la trei masini sa treaca si mai era o masina de politie la vro 100m .am vazu ca e departe si am ... (vezi toată discuția)