avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale TICHETE DE MASA - URGENT !!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

TICHETE DE MASA - URGENT !!!

Pentru anul 2007 nu am BVC aprobat ( nici intocmit ) la un SA...In 2006 am dat tichete de masa salariatilor....
Acum sunt tot cu profit....POT DA IN CONTINUARE TICHETE DACA NU AM BVC pt anul in curs ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ged , utilizator 19:27, 19 Iunie 2007
pai legea asa zice ca daca e prevazut in BVC..... nu?
Se pot acorda tichete de masa si daca nu sunt prevazute in BVC sau daca se inregistreaza pierderi.
Totul este ca AGA si CA sa aprobe. Sindicatul (daca exista) poate face propuneri
In anul urmator vor aparea la BVC realizat 2007 si se pot prevede pentru 2008.
~ Conținut șters la cerere ~
Doresc sa aflu care este semnificatia unor coloane, in speta ce se trece in coloana respectiva, din anexa 1a la normele metodologice de la legea 142/1998.
1. Numarul de zile lucratoare stabilite potrivit art.11 din normele de aplicare ale legii 142/98
2. Numarul tichetelor de masa distribuite nominal (aici este destul de clar)
3. Numarul de zile lucrate stabilite potrivit art.11 din normele de aplicare ale legii 142/98
Ca exemplu:
Daca avem o luna de 23 zile, exista 3 zile de concediu si se dau 10 bonuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa - norme ged ged Doresc sa aflu care este semnificatia unor coloane, in speta ce se trece in coloana respectiva, din anexa 1a la normele metodologice de la legea 142/1998. 1. ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa ? victorp victorp Buna seara , Am o serie de intrebari legata de numarul bonurilor de masa acordate pe luna unui salariat : -cite bonuri este normal sa primesaca lunar un ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa la timp de lucru partial allebydnas allebydnas Buna ziua! Lucrez la o societate unde majoritatea angajatilor sunt la 4h sau 6h, insa bonurile le primim la fiecare 8h deci cei la 4h primim jumate din zilele ... (vezi toată discuția)