avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuare
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuare

Buna ,
locuiesc intr-un apartament in chirie al unei societati .
Finnatele au pus sechestru pe acest apartament pentru neplata taxelor .
Ce se intampla in continuare???Finantele va soate apartamentul la vanzare si eu voi fi evacuata , desi am contract pe inca 2 ani si jumatate???
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 19:59, 19 Martie 2010
da ,pot face asta,era in interesul dvs sa discutati cu proprietarul,depinde si cum e facut contractul dvs de inchiriere ca ati putea sa il act in inst pe propr

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garsoniera inchiriata - neplata chirie si cote intretinere, masuri oana_ioana oana_ioana Buna ziua! Garsoniera mea este inchiriata si am facut contract la finante. Chiriasul nu si-a mai platit chiria de 4 luni si intretinerea de foarte multi timp. ... (vezi toată discuția)
Chirias- proprietarul cere evacuarea ry11 ry11 Buna ziua! In speranta ca cineva ma va putea sfatui o sa incerc sa enunt problema cu cat mai multe detalii. Este vorba despre un apartament inchiriat, la ... (vezi toată discuția)
Sfaturi inainte de o inchiriere vlad111 vlad111 Buna ziua ! Ce sfaturi ar fi bune de urmat inainte de inchirierea unui apartament? S-au intamplat mai multe lucruri care imi trezesc suspiciuni . Am sa ... (vezi toată discuția)