avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Sechestru finante
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Sechestru finante

Buna,
este normal ca finantele sa puna sechestru in CF pe doua bunuri in valoare totala de 400.000 euro pentru o datorie de 40000 euro , fara nici o evaluare in prealabil????
Pot sa fac undeva plangere???Ce pot sa fac??
Multumesc
Letitia
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 18:36, 19 Martie 2010
Da

evaluarea o sa o faca ulterior daca nu achitati creanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,un executor judecatoresc a pus sechestru pe bunuri ... dorupuia dorupuia Buna ziua,un executor judecatoresc a pus sechestru pe bunuri mobile a caror valoare depaseste cu mult valoarea creantei, fara a se face o evaluare a bunurilor ... (vezi toată discuția)
Executare silita liviu sb liviu sb buna seara, am o firma cu care lucrez prestari servicii (o autobasculanta achizitionata in leasing). am lucrat pt o firma care in anul 2009 mi-a cedat un auto ... (vezi toată discuția)
Se poate pune sechestru de catre o firma pe bunuri cu o valoare mai mare decat suma care trebuie platita? Vorni Vorni Buna ziua Se poate pune sechestru pe mai multe bunuri indiferent daca valiatea bunurilor depasestecsuma datorata? Mentionez ca bunurile au cf separat ... (vezi toată discuția)