Sunt incepatoare in activitate si nu stiu exact cum sa procedez in urmatoarea situatie: am incasari din aerobic si produse alimentare pe acelasi raport Z de casa ,si nu imi scoate evidentiat pe cele 2 categorii de venituri . Nu stiu cat s-a incasat din total pe una si cat pe alta pentru ca trebuie sa le contabilizez pe 2 conturi diferite veniturile, ca sa pot sa scad marfa din gestiune. Cum ar trebui sa fac in aceasta situatie ? Va rog sa ma ajutati . Multumesc anticipat
De pe casa de marcat, se poate lista raportul plu (lista de produse batute pe casa) - de obicei se listeaza odata cu raportul Z. Atentie! se listeaza o singura data si se goleste memoria (nu trebuie sa pierderi raportul). Produsele sau serviciile au fost batute pe casa pe un anumit cod. Veti putea afla astfel care este valoarea serviciilor si puteti face notele contabile corect.
Spuneti-le celor care fac servisul la casa de marcat sa va faca doua sectoare/departamente distincte pentru cele doua activitati: comert si prestari de servicii.