buna ziua ,
ce inregistrari contabile se fac in cazul unui bon fiscal gresit?
am facut procesul verbal , decizia , copie bon gresit si nu stiu ce articole contabile trebuie facute . s-au marcat in loc de 3 produse , 300 . am inteles ca nu se mai duce dosarul la finante , dar in contabilitate -incasarea (eu am pastrat si formula cu monetar atasat raportului Z) o fac pentru suma corecta si in raportul de gestiune zilnic scad monetarul cu suma corecta . ramane doar in memoria casei de marcat o suma reprezentand diferenta in plus ,care se poate justifica la un eventual control . va rog sa-mi confirmati daca modul meu de interpretare este corect sau nu . va multumesc , vidiva :)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.