avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ssm
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ssm

vreau sa stiu si eu concret ce pot face cu un curs ssm de 80 ore.......eu momentan lucrez ca agent vanzari la o firma de comert cu amanuntul si vreau sa vad daca se poate lucra si la alta firma ca lucrator desemnat sau inspector ssm.......
Cel mai recent răspuns: SC QCERT SRL , Consultant resurse umane 21:32, 20 Martie 2010
Concret se poate, dar depinde de modul in care va faceti apreciat in vederea angajarii si cum veti fata la cerintele postului din perioada de proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector ssm, mai multe intrebari ionut_84 ionut_84 Buna ziua, anul trecut in vara am absolvit cursurile de 40 de ore in domeniul securitatii si sanatatii in munca, din toamna 2011, numai lucrez, si vreau sa ma ... (vezi toată discuția)
Inspector ssm sau lucrator desemnat ssm Hope93 Hope93 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti, am liceul tehnic, absolventa de ASE(studii de lunga durata) si recent am facut un curs de SSM de 80 de ore, in baza ... (vezi toată discuția)
Cursuri ssm simavio simavio Buna ziua Eu sunt referent RU si lucrez la 2 firme(a aceluias patron) cu CIM 4 ore la o firma si 4 la celalta,cei de la firma vor sa ma trimita la curs de ssm ... (vezi toată discuția)