avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... forme neatacabile de contracte de mostenire intre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

forme neatacabile de contracte de mostenire intre parinti si copii

revin cu detalii...inca de la casatoria cumnatului meu din 1988,acesta a lucuit in casa socrilor ei,dar de la inceput relatiile dintre cumnat si parintii sai s.au deteriorat,astel incat in anul 1999,la un an de la decesul soacrei mele(si dupa ce si aceasta a fost bauta de cumnatul meu,adica fiul ei cel mic) acest a continuat cu bataile asupra socrului meu ajungad ca socrul meu sa ii faca un proces penal in urma caruia instanta a decis evancuarea din imobilul socrilor mei,deoarece socrul meu a avut nevoie de ingrijiri medicale 19 zile,fiind lovit cu ranga in cap si in mai multe locuri,instanta pe langa evacuare a hotarat ca cumnatul meu sa plateasca si o amenda penala in valoare de 5ooo de lei la acea data...mentionez ca de la evacuare de 11 ani cumnatul meu nu a mai dat niciun semn de impacare cu socrul meu,din contra trimitandu.i incontinuare amenintari...

Alte discuții în legătură

Cum poate fi declarat nedem de mostenire ,un fiu rebel? luminita urtila luminita urtila ...va aduc la cunostiinta ca in anul 1999socrul meu a fost batut de fiul sau mai mic,in asa hal ca i.au fost necesare 19 zile de ingrijir medicale...in urma ... (vezi toată discuția)
Soti batuti de cumnat carmen ala carmen ala Va supun atentiei urmatoarea intamplare: Dupa un eveniment neplacut in familie, fratele sotului sare la bataie, loveste cu capul prin surprindere pe ... (vezi toată discuția)
Persoana care nu e in deplinatatea facultatilor mintale ina_enache ina_enache Buna ziua Am tot scris pe acest forum despre problema familiei mele si pe parcurs s-au adaugat informatii noi. Socrul meu se pare ca nu este in ... (vezi toată discuția)