avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

daca sunt in preaviz si mi-am gasit un alt loc de munca ce trebuie sa fac? Sunt obligat sa stau pana la expirarea preavizului?
Cel mai recent răspuns: dan.dan , utilizator 10:57, 20 Martie 2010
da, esti obligat sa stai pana la expirarea preavizului. doar daca angajatorul considera ca nu are nevoie de tine, iti poate da dreptul sa pleci mai dreveme decat este prevazut in preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie elena88 elena88 Lucrez de 2 luni,si vreau sa imi dau demisia pentru ca am gasit in alta parte mai bine platit.Am anuntat ca vreau sa imi dau demisia,iar in contract este ... (vezi toată discuția)
Preaviz la locul de munca Andrei1011 Andrei1011 Buna ziua Vreau sa plec de la locul de munca insa superiorul direct nu vrea sa ma lase sa plec mai repede de 20 de zile in preaviz. Practic vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala cf art 65-67 din legea 53/2003 - pot sa plec la alt loc de munca inainte de expirarea termenului de preaviz? catacristi catacristi AM PRIMIT DECIZIA DE CONCEDIERE, CU PREAVIZUL DE 20 DE ZILE LUCRATOARE, ASA CUM ESTE PREVAZUT IN CODUL MUNCII. MI-AM GASIT SI UN ALT LOC DE MUNCA, UNDE AR AVEA ... (vezi toată discuția)