avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt de la societate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt de la societate

sunt in somaj si am lucrat 2 saptamani la negru la o firma care am aflat ca activitatea firmei este suspendata si nu au nici punct de lucru deschis. si acum ca nu mai vreau sa merg imi spun ca i-am furat dar eu nu am semnat nici un inventar. si toata marfa lor nu are acte
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:30, 24 Martie 2010
Daca ati lucrat pentru o firma suspendata nu aveti de ce sa va faceti probleme !
~ Conținut șters la cerere ~
eu cred ca ei doar ameninta pentru ca nu au curaj sa mearga mai departe datorita faptului ca societatea este suspendata si plus de asta eu sunt in somaj. cum sa demonstreze ei ca am lucrat acolo?
~ Conținut șters la cerere ~
In perioada cat a-ti desfasurat activitatea in cadrul unitatii respective a-ti intocmit documente?
Daca exista orice proba in conditiile legii ,prin care se dovedeste prezenta dvs in cadrul unitatii,aceasta teoretic poate formula plangere impotriva dvs
In raport de aspectul ca firma este suspendata,inxistenta de documente pentru marfa ,reduce considerabil posibilitatea unei plangeri din partea acesteia,care poate declansa un lant de sanctiuni
Totusi ,exista posibilitatea interesului acesteia de recuperat c/v marfa,care functie de natura acesteia ,poate acoperii eventualele sanctiuni aplicate de autoritate
Daca unitatea respectiva nu va comunica instiintare, nu aveti de ce sa va faceti probleme.

Alte discuții în legătură

Banuit de evaziune fiscala petrans petrans buna am un prieten care este cercetat intr-un caz de evaziune fiscal. in 2010 a cumparat produse reale ( in sensul ca nu a introdus facturi false) in 2011 ... (vezi toată discuția)
Am luat bani din incasari si am facut facturi pe firme ce nu exista mariantimis mariantimis am lucrat la o firme de distributie la negru fara nimic nu am semnat nimic niciodata nu mia dat bani promisi si am luat din incasari si am facut facturi ... (vezi toată discuția)
Furt din masina ovi_18 ovi_18 Am o mare problema ,daca se poate sa ma ajutati cu un sfat ceva.Lucrez in domneiul vanzarilor ,mai exact sunt agent vanzari in regim vansell aseara mi sa furat ... (vezi toată discuția)