avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procura

Buna ziuacum se procedeaza cu o procura daca tatal e internat an spital tbc. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 15:20, 21 Martie 2010
Buna ziua !
Va prezentati la un notar si acesta va spune ce aveti de facut .
Cu stima !
portugal a scris:

Buna ziuacum se procedeaza cu o procura daca tatal e internat an spital tbc. Va multumesc

Daca tatal dvs. este cel care vrea sa faca procura si nu se poate deplasa la un notar din cauza ca e internat in spital atunci exista si varianta ca notarul sa vina la el (se plateste suplimentar cred dar e o chestiune rezolvabila).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune după tata și frate decedați: cumnata mea are dreptul la moștenire? Laurentiu Soare Laurentiu Soare Buna ziua. As dori sa dezbat succesiunea in urma mortii tatalui meu. Mama este in viata, iar fratele meu este decedat si nu a avut copii. Ma interesa daca ... (vezi toată discuția)
Procura speciala cyan cyan cum pot obtine o procura sau imputernicire prin care sa o pot reprezenta pe mama mea care se afla internata in spital si nu poate fi deplasata fiind ... (vezi toată discuția)
Lipsa discernamant Ninanina18 Ninanina18 Buna ziua. Am sa incerc sa fiu cat mai scurta in relatare. Mama mea este destul de bolnava, diagnosticata cu diabet, de la diabet au aparut multiple ... (vezi toată discuția)