avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna inaintea concediului prenatal...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna inaintea concediului prenatal...

Sunt insarcinata si as vrea sa iau concediul de odihna integral pe anul in curs dupa care sa intru in concediul prenatal. Este posibil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 20 Martie 2010
CO se acordă proporţional cu activitatea prestată într-un an calendaristic.
Este posibil sa va luati tot CO aferent perioadei lucrate si apoi sa intrati in concediu prenatal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna inainte de concediu prenatal letitziaS letitziaS Buna ziua.In luna iunie urmeaza sa intru in concediu prenatal,dar am nevoie sa imi iau concediu de odihna in luna martie.La cate zile de concediu de odihna am ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna dupa concediu crestere copil???? Monica H. Monica H. o persoana venita din concediu de crestere copil poate beneficia de concediu de odihna pt perioada lucrata???? (vezi toată discuția)
Concediu odihna maria033 maria033 buna ziua ,sunt salariata si in iulie ar trebui sa intru in prenatal pot sa imi iau si concediul de odihna inaintea prenatalului?cam cate zile ar fi?o sa ... (vezi toată discuția)