buna ziua ,sunt salariata si in iulie ar trebui sa intru in prenatal pot sa imi iau si concediul de odihna inaintea prenatalului?cam cate zile ar fi?o sa lucrez pana in 15 iulie minim,multumesc mult
Va invit sa va faceti singura un calcul, pentru ca nu am toate elementele sa va spun
Durata co= Nr. de zile de co la care aveti dreptul potrivit CIM / 366 X nr. zile calendaristice de la inceputul anului pana la data la care preconizati sa intrati in concediu medical.
Va dau si un exemplu pentru un drept de 20 zile co
20/366*196=11 zile
366 numar zile calendaristice intr-un an
196 numar zile calendaristice de la inceputul anul pana pe data de 15 iulie a.c.
Durata concediului de odihna este proportionala cu timpul efectiv lucrat. Daca de la inceputul anului, pana la 15 iulie ati avut concedii medicale , concedii fara plata, acestea se scad din cele 196 de zile.
Veti beneficia de CO aferent perioadei lucrate pana la 15.07.2012 .... pentru restul de zile, parerea mea , este sa faceti cerere de reprogramare a acestora pentru perioada de dupa revenirea din CCC.
concediu de odihna
lani
Va rog sa ma lamuriti cu o problema: un functionar public intra in concediu de maternitate pe la jumatatea anului. Cum ii socotesc dreptul la zilele de ... (vezi toată discuția)