avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu medical -> lichidare -> concediu de odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu medical -> lichidare -> concediu de odihna

Buna ziua,

Am un angajat care a fost in concediu medical de la inceputul anului pana in 8 mai 2012. a lucrat din 9 mai pana in 21 mai. Acum i-am facut decizia de lichidare la zi (acordul partilor) si nu stiu daca are drept la zile de concediu de odihna avand in vedere ca a avut atata concediu medical?
Cel mai recent răspuns: ilie_alexandra88 , utilizator 16:19, 21 Mai 2012
Normal ar fi trebuit sa-i calculati zilele de CO aferente perioadfei lucrate , 09.05. - 21.05.2012.

Concediul de odihna se acorda proportional cu timpul efectiv lucrat . Va dau un calcul simplu pe care sa-l aveti in vedere la calculul duratei de concediu de odihna.Impartiti dreptul de concediu de odihna, sa spunem 20 de zile, la numarul total de zile calendaristice din an si inmultiti cu numarul de zile calendaristice lucrate , in cazul prezentat de dumneavoastra 12 zile.
Deci , 20/366*12=0,65 . Raspunsul este ca pentru timpul lucrat, are dreptul la una zi de concediu de odihna. Indemnizatia de concediu pentru dreptul de concediu de odihna . o platiti la lichidare prin compensare .
Va multumesc amandurora!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea zilelor de concediu andreeastef andreeastef BUNA ZIUA, MA PUTETI AJUTA,VA ROG IN URMATOAREA PROBLEMA? CONTRACTUL DE MUNCA AINCEPUT LA DARA DE 01.03.2016 SI A INCETAT LA DATA DE 14.12.2016. LA CATE ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna maria033 maria033 buna ziua ,sunt salariata si in iulie ar trebui sa intru in prenatal pot sa imi iau si concediul de odihna inaintea prenatalului?cam cate zile ar fi?o sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare indemnizatie concediu odihna acordat in plus la lichidare daniela85 daniela85 Am o nelamurire si sper sa ma ajutati....Am un angajat care are dreptul pe un an de zile de 25 zile concediu odihna....in luna febr.2010 angajatul a ... (vezi toată discuția)