avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREPT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPT

SOTUL A DECEDAT IN 2008 SI AM RAMAS IN CASA CU FIUL NOSTRU DE8ANI,CASA ERA A PARINTILOR SAI APOI LAU TRECUT DOAR PE EL UNIC MOSTENITOR,ACTUALMENTE EU NU SUNT TRECUT IN NICI UN CONTRACT SI AS VREA SA STIU CE SAU CUM SA FAC SA FIU EU UNICA MOSTENITOARE A CASEI,MENTIONEZ CA NICI SOTUL DECEDAT NU MAI AVEA FRATI,EU SUNT SI LEGITIMA CASATORITA CU SOTUL DECEDAT
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 19:26, 20 Martie 2010
Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule.
Cu m l-au trecut pe sot unic mostenitor? i-au facut testament? daca sotul dvs. defunct devenise proprietarul locuintei parintilor sai, la succesiunea acestuia vine descendentul sau impreuna cu sotia supravietuitoare, adica dvs.
Veti fi proprietar impreuna cu minorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire - copilul comun are vreun drept la casa mostenita de sot? DianaGherea DianaGherea Faptele: 1) In 2008, parintii sotului meu au decedat. 2) Sotul meu si fratele lui au devenit unicii mostenitori ai casei parintilor lor. 3) Fratele ... (vezi toată discuția)
Sotia si fiul legitim ai unui defunct,impart mostenirea cu fratii acestuia? liliana redai liliana redai :(( Buna ziua,revin cu o noua problema:prietena mea a mostenit in timpul casatoriei,o casa de la bunici,impreuna cu sora ei. In momentul dezbaterii ... (vezi toată discuția)
Lamurire succesiune gigi33xman gigi33xman Sotia mea a murit acum 7 luni. Nu am copii, sunt singurul mostenitor. Am cumparat impreuna casa in care locuiesc, dupa ce ne-am casatorit (20 ani de ... (vezi toată discuția)