avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... potsa contest un contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

potsa contest un contract

Sotia mea a semnat un contract de mediere in vederea angajarii in Italia. In acest moment sotia mea doreste rezilierea contractului iar societatea, pentru acest lucru, cere un tarif de 1000 de euro TVA cf. unei clauze contactuale( ii cerea sa invete o limba straina in 6 luni). V-as ruga sa-mi spuneti daca contractul este in regula daca in partea introductiva, in calitate de reprezentant, este trecut numele unei persoane iar la sfarsit este doar semnatura indescifrabila a unei alte persoane angajat al acestei societati) si stampila rotunda, fara a fi mentionat lizibil numele acesteia.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Martie 2010
dan curea, utilizator
Cel mai recent răspuns: dan curea , utilizator 19:13, 20 Martie 2010
Este greu de pronuntat in lipsa documentului .
Contactati avocat care analizand inscrisul ,se poate pronunta competent
contractul cuprinde clauze abuzive, dar numai dupa o atenta studiere se poate formula o opinie legala
in acest sens, am trimis copia contactului la ministerul muncii (,inspectia muncii )si astept un raspuns privind cadrul legal al contractului.contractul,potrivit unor norme metodologice ,trebuie sa contina clauze si elemente dintrun model {anexa}

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie procedura insolventei artpaso artpaso Buna ziua, Doresc sa va cer informatii referitoare la citatia pentru procedura insolventei pe care am primit-o. Respectiv : 1.Daca am facut o cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia un contract care a fost întocmit prin înșelătorie ... zzappaking@gmail.com zzappaking@gmail.com Cum pot rezilia un contract care a fost întocmit prin înșelătorie de o firmă de casting ? (vezi toată discuția)
Contract cu societate care asigura servicii de televiziune si internet denideny denideny Am o problema cu o societate de servicii de cablu si televiziune si proprietarul ap unde am stat in chirie fara acte imi spune ca nu il intereseaza. Am facut ... (vezi toată discuția)