avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... hotarare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

hotarare

buna ziua.unui club de noapte care are perete comun cu casa parintilor mei la casa nu la bloc, primaria i-a fixat in urma plangerilor facute de noi de luni pqana joi de la ora 8 la ora 22 iar vineri sambata si duminica de la orele 8 la orele 24. clubul respectiv a dat in judecata primaria in contencios administrativ deoarece inainte de aceasta decizie avea program de la 8 la 05 dimineata a doua zi.cu aceasta ocazie primaria a castigat procesul iar sentinta a ramas definitiva si irevocabila.pana aici toate bune insa a doua zi de la aflarea sentintei primaria cu toate ca a castigat a modificat din nou programul clubului de la ora 8 la 5 a doua zi.In acest caz ajutatima si invatatima ce sa fac ca primaria sa aplice sentinta respectiva.Ce sa fac si ce sanse am.
Va multumesc anticipat pentru sfatul pe care i-l voi primi
cu stima
Mihai Popa
Tel 0745 106050
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 08:44, 21 Martie 2010
Deoarece d-voastra nu ati avut nici o calitate in dosarul castigat de primarie, nu-i puteti impune personal clubului respectarea hotararii.Adresati-va din nou cu sesizare primariei, aduceti-le aminte ca au o hatarare in favoarea lor si solicitati-le punerea in aplicare a acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liniste perturbata de un club de noapte braxcom1959 braxcom1959 Buna seara.Am o mare problema legata de linistea parintilor meicare au varsta de 90 de ani iar primaria din falticeni dat autorizatie de functionare ... (vezi toată discuția)
Programul de lucru Justitiarul71 Justitiarul71 In institutia publica in care lucrez programul de lucru este stabilit intre orele 8 -16. Una dintre colege pe motivul ca desfasoara si o alta activitate de cu ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere icral Qwizzard Qwizzard Sunt chirias intr-un imobil nationalizat. Recent, mi-a expirat contractul de inchiriere si am fost la ICRAL sa-l reinnoiesc si de acolo mi s-a spus ca nu mi se ... (vezi toată discuția)