avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... E-mailurile pot fi proba in dosar ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

E-mailurile pot fi proba in dosar ?

As vrea sa stiu si eu care este baza legala care reglementeaza corespondenta electronica. Totodata va rog sa-mi spuneti ce lege imi interzice mie sa trimit materialele in aparare si probele intr-un dosar, prin e-mail, si in baza carei legi pot fi amendata pentru ca am trimis pe e-mail documente si probe in aparare, pentru un dosar ce se afla in prezent pe rol.
Cel mai recent răspuns: ancado , utilizator 08:11, 10 Octombrie 2011
da, dar in mail incerca o intimidare si ne oferea variante numai in favoarea reclamantului care s-a folosit numai de neadevaruri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De necrezut !!! :stunned: Krissia . Krissia . 1.Am 2 procese pe rol avand ca obiect contestatie la executare. Dupa ce am mai primit anterior o citatie in care mi se spunea ca daca mai trimit pe email ... (vezi toată discuția)
Date de identificare fundy fundy Cf.OG 27 pentru solutionarea petitiilor, petitiile anonime sau cele care nu contin datele de identificare ale petitionarului, se claseaza.Stie cineva ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcare neregulamentara ... Lumyna Lumyna Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcarea neregulamentara continua pe trotuar a unui autoturism si am trimis-o de pe adresa mea de email pe adresa ... (vezi toată discuția)