avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum fac sa obtin mai repede hotararea judecatoreasca?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum fac sa obtin mai repede hotararea judecatoreasca?

Am avut un proces pentru inmatricularea unui autoturism adus din afara fara taxa.
Am fost reprezentat de un avocat (din punctul ei de vedere si-a facut treaba) si l-a castigat. Procesul a fost pe 26 ian 2010. Nici pana in ziua de azi nu am obtinut acea hotarare. Am inteles ca dupa aceea urmeaza cele 15 zile pentru recurs si abia apoi as putea inmatricula masina.
Am tot insistat la avocat dar mi se tot spune sa astept si ca nu se stie cat mai dureaza. Sunt disperat intrucat mi s-au dus cele 3 randuri de numere rosii si nu mai pot circula cu ea. Nu ma ajuta cu nimic daca procesul este castigat dar eu nu pot inmatricula masina.
Va rog ajutati-ma in cazul in care pot face ceva.
Numai la noi in tara cred ca se poate asa ceva sa trebuiasca sa astepti asa la nesfarsit.
Am inteles ca a facut nush ce cerere pentru eliberare de urgenta (asta la vreo luna si un pic dupa proces) si inca nimic.
Trebuie sa se poata face ceva. Astept sfaturi din partea voastra. Multumesc.
Autoritatea care detine competenta sa inmatriculeze auto,desfasoara activitatile specifice,numai in baza unei hotarari definitiva sii irevocabila
In astfel de cazuri ,nu sunt admise certificate de grefa sau alte inscrisuri inlocuitoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala respinsa, predare permis - ce fac daca politia nu vrea sa-l primeasca? bms113 bms113 Buna seara, Am contestat un proces verbal pentru viteza (104km) si la a -l doilea termen surpriza avocaului care m-a reprezentat si a mea personal a fost sa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare provizorie pana la solutionarea definitiva a cauzei? laura_and laura_and In data de 3.04.2008 am depus la Serviciul Inmatriculari dosarul pt inmatricularea unui autoturism cumparat din germania in mai 2007.Dosarul a fost primit si ... (vezi toată discuția)